23. 12. 2019

Novinka pod lupou: Upright (Sky Atlantic)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Upright
Žánr komedie, minisérie
Stanice Sky Atlantic
Premiéra 28. 11. 2019
Vysílání neděle, 20:30
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Rodinný vyvrhel Lucky Flynn zjistí, že jeho matka umírá. Rozhodne se jet autem na druhý konec Austrálie, aby ji naposledy viděl, a vezme si s sebou pouze své piano. Jeho plány však rychle naruší nehoda, při které potká mladou Meg. Ta utekla z domu a má vlastní rodinné démony, s nimiž se musí vypořádat.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nejsem z toho odvařená, ale nebylo to tak tragické, jak jsem si ze začátku myslela. Úvod je opravdu slabý, až se děsíte, co se ze seriálu nakonec vyklube. Ale postupně se epizoda zlepšuje.

Největším tahounem je perfektní chemie mezi hlavními hrdiny. Nehledejte v tom nic romantického, jsou spíše jako otec a dcera nebo starší bratr a mladší sestra. Ale dokážou se perfektně popichovat a výborně jim to ladí, takže když na ně koukáte, epizoda vám uteče jako nic.

Především musím vyzdvihnout Milly. Nikdy dřív jsem ji neviděla, ale tady vypadá, že se pro tuto roli narodila. Perfektně jí sedne a věřím jí každé gesto. Kdybych měla koukat dál, ona rozhodně bude největším přínosem celého seriálu.

Musím ale přiznat, že moc nemám chuť pokračovat ve sledování. Seriál má sice krátkou stopáž a dobré hrdiny, ale postrádám u něj nějakou tu pořádnou jiskru, která by mě k němu přitáhla a už nepustila. Myslím, že i když se mi pilot líbil, tak je to ten typ seriálů, na který během pár dnů zapomenu.
  • hlavní dvojice
  • pilot mě nedokázal pevně chytit
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Undertaker4

Undertaker4

Tento typ seriálů vůbec nevyhledáváme. Pokud je to pecka, tak si nás sám jednou najde.
před 4 roky
Dadulinka

Dadulinka

Nevypadá to nic moc, ale já prostě miluju Tima Minchina. Jako komik a jako muzikant je naprosto geniální....
před 4 roky
007.dany

007.dany

Tohle bych možná i zkusil.
před 4 roky
Další články k tématu