4. 10. 2020

Novinka pod lupou: Sneakerheads (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sneakerheads
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 25. 9. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Devin už nechal svá mladá léta za sebou, nyní má rodinu – manželku a dítě. Kamarád ho však vtáhne zpět do dřívější posedlosti teniskami. Donutí ho honit se za mýtickým párem, který má nepředstavitel­nou cenu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Najde se vůbec někdo, kdo nemá potřebu utrácet za kraviny? Je vtipné sledovat, za co všechno lidi dokážou dát takové bohatství. Někdo utrácí za hry, někdo za komiksy, někdo za drogy, alkohol nebo cigarety, někdo za kytky, někdo za cetky na poličku, někdo třeba za zmrzku za 189,90 (🙋‍♀️). A někdo se rozhodne zahodit šest tisíc dolarů za tenisky. Každý má asi něco…

A tím bych skončila. Protože samotná tahle myšlenka je na celém pilotu zdaleka to nejzábavnější. Ze samotného zpracování se pak už jen panenky protáčí o sto šest. Nenašla jsem žádný podařený vtip, hlavní hrdinové nemají žádné charizma, z jejich činů prostě nechápete.

Rozhodně nejlepší tak zůstává drzá mladá holka, která má oba dva na háku a úspěšně si jede svoje. Ani kvůli ní si ale další díly nepustím.

  • zábavné téma
  • badass vedlejší postava mladé obchodnice
  • oba dva hlavní hrdinové
  • nevydařené vtipy
  • nelogické jednání
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu