14. 12. 2019

Novinka pod lupou: Virgin River (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Virgin River
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix
Premiéra 6. 12. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 48 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Zdravotní sestra hledá začátek nového života. Rozhodne se přestěhovat z Los Angeles do vzdáleného městečka v Severní Karolíně, kde je šokovaná tím, co a koho zde nachází.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Upřímně, jsem v šoku. Nikdy bych nečekala, že Netflix dokáže vytvořit nějaký takovýto seriál. Na druhou stranu tato streamovací služba se snaží proniknout do všech žánrů, takže asi bylo jen otázkou času, než vznikne nová cukrově-vatová červená knihovna.

Kdybych nevěděla, z jaké stanice seriál pochází, můj první tip by padl na Hallmark, případně Lifetime. Je to slaďárna od začátku do konce. Je tolik seriálů, které mi tato novinka připomíná, od Hart of Dixie až po Everwood nebo Men in Trees. Upřímně, kdo by neznal tu zápletku, že chytrá a krásná hrdinka z velkoměsta potřebuje nový začátek, takže se vydá do největšího zapadákova na světě, kde se stane součástí místní malé komunity a najde zde lásku v podobě sexy venkovana, který se dosud nedokázal nikomu naplno uvázat.

Neříkám, že se mi to sledovalo špatně, přece jen tyhle slaďárny jsou můj žánr. Ale celé to bylo tak strašně předvídatelné. Seriál nepřinesl vůbec nic nového, jel pohodlně v zaběhnutých kolejích. Navíc mám trošku problém s jejím budoucím manželem (přiznejme si, že je naprosto jasné, kam seriál bude směřovat, pokud dostane dostatek epizod). Herce Martina Hendersona nemám ráda už od dob Off the Map (v Grey's jsem ho neviděla). Naprosto se m netrefuje do vkusu, nedokážu pochopit, jak může být pro někoho sexy symbolem, což zpravidla tyto typy postav v těchto typech seriálů mají být. Navíc už je to starší ročník a jde to na něm vidět. Prostě se mi sem vůbec nehodí, což mi kazí celkový zážitek ze sledování.
  • sympatická hlavní hrdinka
  • příjemná pohodová atmosféra
  • neskutečně sladké
  • nenabízí vůbec nic navíc
  • hlavní hrdina
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Goldeenka

Goldeenka

Jo, tohle je přesně můj šálek kávy. Hart of Dixie přes kopírák, se stejným nerudným doktorem. :D
před 4 roky
verunkawrath

verunkawrath

Potřebuju mít v záloze nenáročnou oddechovku a tady jsem asi kápla na vhodného kandidáta :)
před 4 roky
eliska krejci

eliska krejci

Tak do tohohle seriálu jsem se zamilovala. Dlooouhoo jsem hledala náhradu za Hart o Dixie až jsem ji...
před 4 roky
Další články k tématu