12. 10. 2019

Novinka pod lupou: Bless the Harts (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Bless the Harts
Žánr Animovaný, Komedie
Stanice Fox
Premiéra 29. 9. 2019
Vysílání neděle, 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan The Simpsons
Konkurence God Friended Me (CBS), Batwoman (The CW)
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje rodinku Jižanů, kteří jsou na mizině a jen stěží si žijí americký sen. Neuvědomují si ale, že už bohatí jsou. Jsou bohatí z hlediska přátel, rodiny a smíchu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ani se nebudu obtěžovat s nějakým sáhodlouhým názorem, protože je to utrpení pro mě na psaní i pro vás na čtení. Stejně vám musí být už od nadpisu a fotky jasné, co na to řeknu.

Animák, jako každý jiný. Zase tu máme jednu šílenou rodinku, která na co sáhne, to pokazí. Situace mají vypadat zábavně, ale jsou spíše trapné. Neusmála jsem se ani jednou, nenašla jsem tady žádný povedený vtip. A animace se mi taky nelíbí.

Myslím, že seriál nezaujme ani fanoušky animáků, protože se nesnaží ani nijak šokovat vyostřenými vtípky nebo situacemi. Je to prostě ryzí nuda od začátku do konce.
  • bez nápadu
  • chybí vtip i snaha šokovat
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu