15. 9. 2020

Novinka pod lupou: Power Book II: Ghost (Starz)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Power Book II: Ghost
Žánr drama
Stanice Starz
Premiéra 6. 9. 2020
Vysílání neděle, 20:00
Délka pilotu 66 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Pokračování seriálu Power začíná krátce po událostech z finále. Tariq St. Patrick se vypořádává s novým světovým pořádkem. Jeho otec je mrtvý a matka čelí obvinění z vraždy, kterou spáchal její syn. Aby dostal dědictví, musí Tariq chodit na prestižní univerzitu, která vyžaduje velkou aktivitu a zapojení se.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nevypadá to špatně. Samozřejmě seriál je v první řadě určený pro fanoušky původního Power, kteří chtějí pokračovat ve sledování osudů již známých postav. O tom ostatně svědčí i první minuty, které jsou rekapitulací vývoje příběhu z Power. Předpokládám, že jsem si vyspoilerovala závěr seriálu, ale tak co už.

Postavy jsou pro mě tak padesát na padesát. Hlavní hrdina a jeho matka mi moc nesedli, ostatní zase vypadají dost dobře. Nicméně mě zaujala soudní dějová linka, pokud se příběh bude odehrávat převážně v soudní síni, zlobit se nebudu.

Porovnávat novinku a původní seriál nemůžu, takže to nechám na vás, kteří už máte Power za sebou. Jako samostatná jednotka seriál až tak dobře nefunguje, protože neztrácí čas žádným velkým úvodem a představováním postav, takže do něj skočíte v podstatě jako již do rozjetého vlaku. Orientovat se v tom dá, ale ti, kteří Power viděli, mají určitě větší výhodu.

  • příběh okolo soudního případu
  • vedlejší postavy
  • musíte mít nakoukaný původní seriál
  • hlavní postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu