17. 8. 2020

Novinka pod lupou: El robo del siglo (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název El robo del siglo (Velká loupež)
Žánr krimi, retro
Stanice Netflix (Kolumbie)
Premiéra 14. 8. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Příběh se inspiruje skutečnými událostmi. V roce 1994 se domluví skupinka zlodějů a společně vymyslí ambiciózní plán loupeže, kdy chtějí ukrást miliony z Kolumbijské národní banky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak trošku jsem čekala víc. Příběhy podle skutečné události mají vždy kouzlo, ale tady, pokud se mám rozhodovat pouze po prvním díle, nevidím nic extra zajímavého a zábavného, co by mě nutilo dosledovat celou minisérii až do konce. Doufám, že La Casa de Papel bude lepší.

O to víc by to mělo být zábavnější, že seriál se nesnaží dle vlastních slov přesně ukazovat, co se doopravdy stalo, ale pouze čerpá ze skutečných událostí, na kterých si staví vlastní vymyšlený příběh.

Hlavní hrdina na mě působí jako vystřižený z komedie. Seriál se snaží hrát na vážnou notu, ale kdykoliv ho vidím, mám cukání v koutcích. To na celkovém dojmu příliš nepřidává. Nevím, jestli se snažili vybírat herce podle podoby se skutečnými lidmi, ale pokud ne, tak mám za to, že šlo o nepovedený casting.

Jak říkám, další díly už si nepustím.

  • inspirováno skutečností
  • představitel hlavního hrdiny
  • nedokázalo oslovit a nalákat na další díly
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Ten uvodny obrazok z traileru mi pripada ako parodia na Rammstein. Casa del Papel je fajn ..teda ja...
před 3 roky
Další články k tématu