28. 9. 2019

Novinka pod lupou: Evil (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Evil
Žánr Drama, Nadpřirozený
Stanice CBS
Premiéra 26. 9. 2019
Vysílání čtvrtek, 22:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan Carol's Second Act
Konkurence How to Get Away with Murder (CBS), Law & Order: SVU (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Skeptická forenzní psycholožka se přidá k začínajícímu knězi a tesaři, aby společně pracovali pro církev a vyšetřovali případy domnělých zázraků, démonických posedlostí a dalších nevysvětlitelných fenoménů.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na tuto novinku jsem se docela těšila, nebo se možná hodí říct, že jsem byla zvědavá, co z toho nakonec bude. Podobné seriály totiž můžu, jen k jejich pilotům vždy přistupuju s opatrností, protože tento styl většinou na komerčních stanicích nedokáže najít dostatečnou sledovanost, takže podobné seriály končí zpravila již po první řadě.

Pilot Evil se mi líbil. Na hlavní hrdinku jsem si musela zvykat, vlastně když nad tím přemýšlím, celá hlavní trojka by mohla mít úplně jiné herecké obsazení, nikdo z nich mi do rolí vyloženě nesedl. Na druhou stranu uznávám, že to taková vada na kráse není, protože herci jsou tak trošku upozadění. Mnohem víc mě upoutal samotný příběh.

Líbilo se mi, že jsme spolu s hrdiny mohli hádat, jestli jde skutečně o něco nadpřirozeného, nebo jen o lidskou vynalézavost. Navíc u tohoto seriálu je velký potenciál, jelikož nebude díl co díl na jedno kopyto, protože se hrdinové nezabývají pouze kriminálníky, ale také pozitivními zázraky. Určitě se proto těším na další díly a doufám, že si seriál udrží nastavenou laťku.

Snové scény působily trošku amatérsky. Skoro jako by se seriál proměnil v nějakou hororovou komedii. Kdyby ten démon jen chodil, ještě by se to dalo. Ale jak začal mluvit, tak celá napínavá atmosféra šla do kytek. I tak mě ale příběh hodně bavil. Na úvod skvělá podívané a těším se na to, co ukážou další díly. A opět mi to připomnělo, že jsem stále neviděla Dobrou manželku (stejní tvůrci).
  • zábavný případ
  • nevíte, kde je pravda
  • herci
  • mluvící démon
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andrea168

andrea168

Tohle rozhodne vyzkousim.
před 4 roky
Další články k tématu