28. 5. 2020

Novinka pod lupou: Betaal (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Betaal
Žánr horor, akční, zombie
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 24. 5. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V Indii se chystá stavba nové dálnice. Pracovníci narazí na domorodce, kteří si stále váží starých tradicí. Nechtěně odemknou starou kletbu, která probudí armádu britských vojáků… kteří jsou nyní proměněni v zombíky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle bylo opravdu hodně špatné. Až se mi chce smát, že mi Netflix připomíná, abych se na seriál nezapomněla dokoukat, když už tam mám viděnou první epizodu. Ale to opravdu neudělám, jeden díl byl až až.

Při sledování mi přišlo, jako bych se v čase vrátila někam do osmdesátek. Jasně, Terminátor a podobné akční scifárny patří ke klasikám, ale z pohledu dnešních moderních technologií jsou prostě postavy ve tmě se zářícími červenými očičkami prostě málo.

Vizuál ale není jedinou stránkou, kde mě pilot zklamal. Potenciál tu byl docela slušný, ale první díl nepředvedl vůbec nic. Postavy jsou tak nudné, že ani nestojí za zapamatování. Kamera lítá ze strany na stranu, takže ve výsledku vše působí hrozně těkavě a nepřehledně. Pilot absolutně selhává ve vykreslení jakéhokoliv napětí, nedokážete se do příběhu ponořit a užívat si ho. Upřímně, nenašla jsem tady nic, kvůli čemu by stálo za to pokračovat ve sledování dál.

  • špatný vizuál
  • nudné postavy
  • nedokáže zaujmout
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu