14. 10. 2019

Novinka pod lupou: Skylines (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Skylines
Žánr Drama, Hudební
Stanice Netflix (Německo)
Premiéra 27. 9. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 49 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Hip-hopový producent se zaplete do pavučiny organizovaného zločinu, když jeho gangsterský bratr a majitel nahrávacího studia přijde zpět na scénu, aby získal svůj podíl.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Možná je to tím, že jde o německý seriál, nebo tím, že nemám ráda hip-hop. Každopádně seriál mě nijak neoslovil. Snažila jsem se ho sledovat pozorně, ale stejně jsem z toho příliš nepochytila. Postavy se mi nedokázaly vrýt do paměti, hudba šla mimo mě a celkově na mě pilot působil nesympaticky.E­pizoda byla dlouhá a působila na mě až příliš temně. Většina dílu se odehrávala v noci, takže pořádně nešlo nic vidět. Postavy si jsou hodně podobné, takže jsem se trošku ztrácela, kdo je drogový dealer a kdo nadějný DJ. Nikdo mi navíc neutkvěl v paměti, celý pilot šel jedním okem tam a druhým ven. Další díly už si nepustím.

  • styl hudby se k příběhu hodí
  • nejsem fanouškem podobné hudby
  • postavy neutkví v paměti
  • děj se vleče
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu