7. 5. 2020

Novinka pod lupou: The Victims' Game (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Victims' Game (Hra obětí)
Žánr krimi
Stanice Netflix (Tchaj-wan)
Premiéra 30. 4. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Forenzní detektiv s Aspergerovým syndromem riskuje vše, aby vyřešil případ. Zjistí toti, že jeho dcera, se kterou se nestýká, je propojená se sérií záhadných vražd.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak jsem teď vytvořila článek, napsala názor a pustila si trailer… a teda koukám. Z pilotu jsem vůbec nepochytila ani to, že hrdinova dcera pořád žije, natož abych věděla, co se to tam děje.

Trailer je plný akce, a to jsem si říkala, že musím v názoru zmínit, že se v prvním díle vůbec nic nestalo. Začátek vypadal slibně – nalezené tělo byla solidní nechuťárna. Ale zbylých 45 minut mi přišlo naprosto o ničem. Nevím, jestli jsem jen špatně dávala pozor, nebo je to tím, jak moc rozdílná je asijská tvorba oproti té západní, na kterou jsem zvyklá, každopádně bych opravdu nebyla schopná shrnout, co nám pilot ukázal.

Postavy mi přijdou nevýrazné. V podstatě si nepamatuju nikoho kromě hlavního hrdiny, kterého jsem měla problém strpět, a vtíravé novinářky. Ta mi sice taky nesedla, ale alespoň oceňuju její vynalézavé praktiky, které jí dokázaly dostat poměrně blízko ke zdroji akce. To mi ale pořád nestačí k tomu, aby to ve mně probudilo zájem o další díly. Tohle šlo úplně mimo mě.

  • rozložené stádium těl
  • vynalézavost novinářky
  • hlavní hrdina
  • nic se tam neděje
  • plyne pomalu
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
deepspace101

deepspace101

Proč je jako země původu uvedena Čína, když seriál je tchajwanský?
před 4 roky
ragelly

ragelly

🤷‍♀️ Kdo ví. Přepsala jsem to.
před 4 roky
deepspace101

deepspace101

Super, díky.
před 4 roky
Další články k tématu