3. 12. 2023

Novinka pod lupou: Squid Game: The Challenge (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Squid Game: The Challenge (Hra na oliheň: Výzva)
Žánr reality show
Stanice Netflix
Premiéra 22. 11. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 57 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Reality show na motivy seriálu Hra na oliheň. 456 hráčů z celého světa soutěží v sérii her plných strategie a spojenectví.

Trailer

A jaký je náš ortel?

I když realitky do NPL nedávám, tady jsem musela udělat výjimku. Přece jen je to Hra na oliheň, soutěž podle stejnojmenného seriálu, jen tady ty lidi nezabíjí (pravděpodobně).

Jakože… asi už z mé realitkové éry, která probíhala někdy kolem roku 2015, docela vyrůstám. Epizoda mi přišla zbytečně dlouhá a natahovaná. Přeskakovala jsem nudné konverzace soutěžících a sledovala jen samotné soutěže, které zábavné jsou, protože jsou úplně stejné jako v původním seriálu.

Jasně, že jich bylo jen pár, takže by to na celou sérii nevystačilo. Tvůrci proto mezičas vyplňují ještě drobnějšími výzvami, které můžou vést k vyřazení dalších lidí. Líbily se mi soutěže, líbilo se mi ubytování, kotel plný peněz i počítadlo, kolik lidí vypadlo. Ale bohatě by mi stačilo do délky jednoho dílu sestříhat soutěže z celé série bez celé té omáčky okolo.

  • zábavné hry jako v původním seriálu
  • všechny ty působivé a technické věci kolem
  • plkání soutěžících
  • rozhovory do kamery zabírají většinu dílu a jsou těžká nuda
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Ja príliš na podobné reality show nie som. Ale na toto som bola celkom zvedavá, keďže seriál som videla. A...
před 23 týdny
Další články k tématu