30. 4. 2023

Novinka pod lupou: Oshi no Ko (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Oshi no Ko
Žánr anime, drama, hudební
Stanice Tokyo MX
Premiéra 12. 4. 2023
Vysílání úterý
Délka pilotu 25 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Gynekolog Goro Amemiya má za úkol pomoci porodit děti Ai Hoshino, japonskému ženskému idolu, který obdivuje, bez vědomí široké veřejnosti. Nicméně v noci, kdy Ai porodí, je Amemiya zavražděn tajemným mužem a je reinkarnován jako syn Ai a uchovává si vzpomínky na svůj předchozí život. Současně s ním se narodí i dívka – dvojče, která je také reinkarnací, ale nechce přiznat svou původní identitu. Za čtyři roky je Ai zavražděna posedlým fanouškem, který později spáchá sebevraždu. Dvojčata vstupují do zábavního průmyslu, aby vypátrali komplice fanouška, který stál za smrtí jejich matky. Myslí si, že to byl jejich biologický otec, kterého ale zatím neznají…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime má dobré recenze. K pilotu jsem se dostala o něco později a mohu říci, že souhlasím. Pilot sice probíhal v takovém poklidnějším duchu. Už bylo i překvapení, že to trvalo skoro hodinu a půl. Což u anime není zvykem. Nebo u těch novinek ne. Ale tuto dobu si tento pilot zasloužil.

Seznamujeme se s idolem, které je 16 let a je těhotná. Potají porodí dvojčata. Kluka a holku. A ty dva jsou výjimeční v tom, že jsou reinkarnací. Oba si své předešlé životy pamatují. Celou dobu jde o poklidný život matky idol, která vychovává svá dvojčata a přitom je stále idolem. Ale onen závěr je dost napínavý i dramatický. A právě onen závěr značí, že jen tak o klidné anime nepůjde. Své příznivce si toto anime určitě najde.

  • Ai
  • dvojačata
  • závěr
  • stopáž pilotu
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Priznám sa, že v tej anotácii som sa trochu stratila, že o čo v tom príbehu vlastne má ísť....
před 54 týdny
Další články k tématu