16. 9. 2023

Novinka pod lupou: A Time Called You (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název A Time Called You (Čas volá tvé jméno)
Žánr drama, romantický, sci-fi
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 8. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

O čem to je?

Truchlící žena se zázračně přenese v čase do roku 1998, kde se setká s mužem, který se nápadně podobá její zesnulé lásce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tady na mě bylo až moc postav. Asi. Tím, že můj mozek absolutně nedokáže rozpoznat odlišnosti v korejských tvářích, jsem absolutně netušila, která bije. Jestli tady jsou dva hrdinové zobrazení v minulosti a přítomnosti, nebo jestli se jedná o jinou holku, nebo kdo vlastně umřel a neumřel a kdo s kým randil a nerandil. Nevím, proč mám tenhle problém, asi jsem jediná. Nedělám to schválně, chtěla bych mít lepší přehled, ale prostě mi všichni kluci na obrazovce přišli jako jeden a všechny holky jako jedna.

Je to moje smůla, protože mi to zkazilo zážitek ze sledování. Příběhově jde o seriál, který by mě mohl bavit, pohodová romantická pohádka. Ale když se ztrácím v postavách, sledování si neužívám. Je pravděpodobné, že časem bych se zorientovala. Ale stojí mi to za to riskovat? Na svém seznamu už pár korejských kousků mám, které mě doopravdy zaujaly a chci je vidět. Myslím, že tento si místo v mém watchlistu nezaslouží.

  • pohodová romanťárna
  • hodně emocí
  • absolutně se ztrácím v postavách
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Petyer

Petyer

Tak tu sme s hodnotenim poriadne daleko od seba, aj ked ja som hodnotil plnym poctom, a az samozrejme...
před 34 týdny
Další články k tématu