17. 1. 2023

Novinka pod lupou: Iveta (JOJ)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Iveta
Žánr drama
Stanice JOJ
Premiéra 8. 1. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Zuzana Mauréry, Alžbeta Ferencová

O čem to je?

Iveta, téměř dospělá slečna z Trebišova, je rozpolcena mezi dvěma generacemi, čas totiž dělí mezi své vrstevníky a místní důchodce alkoholiky, z nichž jsou nyní trosky. Chování dcery rázně odsuzuje její silně zbožná matka, to však Ivetě vrásky na čele nedělá, je přesvědčena, že ji stejně v rodném městě nic nečeká a nedrží. Vše a především právě tento názor se mění ve chvíli, kdy dojde k zázraku v kostele a do Trebišova přijíždí nečekaná návštěva. Děj se tak rázem přesouvá do světa modelingu a soutěže krásy MISS.

Trailer

A jaký je náš ortel?

JOJka mohla vymyslet jiný název, když už tu máme loňskou Ivetu na Voyo. Takhle to působí hodně zmatečně, zvlášť když oba seriály jsou úplně odlišné.

Tato novinka mě nezaujala. Hlavní hrdinka je sympatická, taková feministická drsňačka, která v sobě skrývá zlaté srdce a musí řešit, že jde celý svět proti ní. Scéna v ordinaci zubaře byla za mě už za čárou, vůbec se mi to krvavé zakončení do seriálu nehodilo.

Další díly by mohly být zábavnější, když se hrdinka dostane do úplně jiného města a prostředí modelingu. Ale pilot mě na další sledování nenalákal.

  • sympatická hrdinka
  • potenciál do dalších dílů
  • celkově jsem se při sledování spíše nudila
  • zbytečně matoucí název
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
litllewitch

litllewitch

Já bych tomu dala tak 30 :D
před 68 týdny
Maxim Gorkij

Maxim Gorkij

Reakcia TV JOJ na staznost primatora Trebisova: Kto ste to videl, hoci len jeden-dva diely, mate pocit ze...
před 68 týdny
Fruiko

Fruiko

Si mysleli, že udělají nový Most! a ono nic.
před 68 týdny
Další články k tématu