17. 3. 2023

Novinka pod lupou: School Spirits (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název School Spirits
Žánr drama
Stanice Paramount+
Premiéra 9. 3. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 44 minut

Kdo?

Tvůrci Oliver Goldstick, Megan Trinrud, Nate Trinrud
Hrají Peyton List, Kristian Flores, Spencer MacPherson, Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese, Rainbow Wedell, Milo Manheim

O čem to je?

Vypráví o teenagerovi, který uvízl v posmrtném životě. Rozhodne se vyšetřit své zmizení se skupinou dalších studentů, kteří na své střední škole také uvízli v limbu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Za mě rozhodně nejlepší novinka uplynulého týdne. Na seriál jsem byla zvědavá a pilot nezklamal. Líbí se mi, že jsou hrdinové upoutaní ve škole. Je to taková verze Ghosts – spousta mrtvých z různých časových dob – ale drží se v dramatické rovině.

Hlavní hrdinka je sympatická, stejně jako ostatní postavy. Všichni mi tady sedli a jsem zvědavá, jak se jejich osudy budou dál rozvíjet. Co mě ale zaujalo nejvíc, to je samotný příběh. Mám ráda vražedné záhady, tím líp, když se odehrávají na střední. Navíc to tady přestupuje do nadpřirozené roviny, těším se, až se odhalí, jak se oba světy propojují.

  • sympatická hrdinka i zbytek obsazení
  • vražedná záhada
  • závěrečný zvrat
  • poutavá atmosféra
  • není to přehnaně teen drama
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Toto chcem vidiet..trailer zaujal. Payton List odkazuje na inu Payton List .. az v profile serialu...
před 60 týdny
Další články k tématu