4. 5. 2023

Novinka pod lupou: The Good Bad Mother (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Good Bad Mother
Žánr komedie, krimi, drama
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 26. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 80 minut

O čem to je?

Drama o matce Young Soon, která celý život žije pro své dítě, a jejím synovi, prokurátorovi Kang Hoovi, který při nečekané dopravní nehodě utrpí amnézii a vrátí se do dětství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot by vydal za celou první sérii. Asi čtyřikrát se skočilo v čase, doba se posunula tak o 25 let během 80 minut. Blbé bylo, že ty skoky v čase tam přicházely bez varování a docela nevhodně. Přišlo mi to špatně sestříhané a uspěchané.

Oceňuju, že po šíleném začátku pilot v průběhu času zvážněl, přenesl se spíše do dramatické roviny. Matka se uklidnila, zvážněla, dospěla. Bála jsem se, že to bude nějaká trapná šílenost, když tam došlo k honění prasete nebo hádce mezi vesničany. Druhá část o vztahu kamarádů a komplikovaném vztahu syna a matky už se mi zdála lepší a vyzrálejší. Ani tak mě ale první díl nezaujal natolik, abych si ho dala do watchlistu.

  • díl se postupně zlepšoval a hrál na vážnější notu
  • rušivé skoky v čase
  • začátek byl spíše šílený (v negativním slova smyslu)
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu