15. 10. 2023

Novinka pod lupou: Mentiras pasajeras (SkyShowtime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mentiras pasajeras (Prchavé lži)
Žánr drama
Stanice SkyShowtime (Španělsko)
Premiéra 9. 10. 2023
Vysílání pondělí
Délka pilotu 32 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Elena Anaya, Hugo Silva, María Botto

O čem to je?

Lucie je manažerka high-tech společnosti, která bojuje za to, aby se unikla co nejdále od svého skromného původu. V den svého vytouženého povýšení je ale obviněna ze špionáže a propuštěna.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Délka naznačuje, že půjde o komedii, ale je to drama. Než bych se ale soustředila na příběh, nemohlo mi přestat vrtat hlavou, kde hrdinka ztratila zadní část té ohyzdné oranžové sukně.

Celkově byl první díl jedna velká nuda. Na to, že měl jen půl hodiny, mi vůbec neutíkal. Postavy mě nezaujaly, příběh ani prostředí taky ne. V rámci SkyShowtime originálních seriálů za mě zatím vede finská Annika z minulého týdne. Tohle rozhodně není tak tragické jako Vítěz, ale pořád nemám sebemenší chuť mrknout na další díly.

  • délka
  • ani tak mi to neutíkalo
  • hrozná oranžová sukně
  • nudné postavy
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu