16. 12. 2023

Novinka pod lupou: Boom Boom Bruno (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Boom Boom Bruno (Borec Bruno)
Žánr krimi, drama
Stanice HBO Max (Německo)
Premiéra 7. 11. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 52 minut

O čem to je?

Bruno není ledajaký policajt. Je to Boom Boom Bruno, místní kovboj. Všechno je zde pod jeho kontrolou. Jeho zločinci, jeho šlapky, jeho šéf. Ze svého nového, nejistého partnera Marka se rozhodne vycvičit pravého chlapa. Ale když mají vyšetřit vraždu drag queen, musí Bruno i Mark bojovat s vlastními předsudky a i odporem přicházejícím ze všech stran, aby případ vyřešili.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle bylo… osobité. Bruno je prostě svůj. Rozhodně je to pilot, který mi utkvěl v paměti. Nemám sice potřebu pouštět si další díly, ale dávám seriálu k dobru to, že svým stylem i postavami dokáže upoutat.

Bruno je hrozný buran a ignorant, ale dokonale to k němu sedí. Ten kontrast s novým kolegou je skvělý, jak je k němu Bruno přátelsky lhostejný – konečně v nějakém seriálu vidím přirozený a vkusný humor, který netlačí na pilu, ale fakt mě baví. I scénka s novou policejní velitelkou se mi líbila, ale asi je to všechno o tom, jak osobitý Bruno prostě je. Funguje to.

Jak ale říkám, není to seriál, který bych potřebovala dokoukávat. Asi je to tím, že je to buranství dotažené do maxima, nedokážu si představit, že bych měla jet maraton. Ten jeden díl byl tak nahuštěný, že mi bohatě stačil. Asi by se mi to více líbilo jako film (ale zase bych se s Brunem takto neseznámila, protože na filmy už pár let nemám čas).

  • Bruno i jeho nový kolega
  • styl „humoru“ mi sedl (není to ale komedie, spíše odlehčené drama nebo dramedy)
  • stačil by mi film
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu