21. 7. 2023

Novinka pod lupou: Then You Run (Sky Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Then You Run
Žánr thriller, drama
Stanice Sky Max
Premiéra 7. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut

O čem to je?

Parta rebelujících teenagerů se vydá z Londýna na cestu do Rotterdamu. Jenže poté, co je otec Tary nalezen mrtvý, se jejich povyražení mění na úprk před kriminálníky, včetně Tařina strýce a tajemného sériového vraha.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Někde jsem četla, že je to jako temnější Derry Girls. Tento seriál jsem zatím neviděla, ale novinka vypadá jako šíleně ujetá záležitost. Hned úvodní scénu jsem absolutně nepochopila. Auta stojí zavátá, ale vedle nich je bez problémů pojízdný odhrnutý pruh v šířce čtyř jízdních pruhů? A týpek si tam chodí od auta k autu a jen tak pro zábavu zabíjí řidiče? Vůbec netuším, jakou tohle mělo souvislost se zbytkem epizody a vlastně jakou to mělo logiku obecně.

Zbytek epizody se ale taky nedržel zkrátka. Nestačila jsem koukat, co všechno se během těch 45 minut stihlo odehrát. Jak si obecně stěžuju, že jsou piloty pomalé a zdlouhavé, tak tady to byla parádní rychlá raketa. Seriál rozhodně získal můj zájem, jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet.

  • zběsilé tempo
  • nedokážu odhadnout vývoj děje
  • správně ujeté
  • pro mnohé to určitě bude moc přeplácané a extravagantní
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu