14. 7. 2023

Novinka pod lupou: Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice TV Tokyo
Premiéra 4. 7. 2023
Vysílání úterý
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Wataru Sajō je hluboce zamilovaný do své krásné spolužačky Aiky a osloví ji, je ale odmítnut. Jednoho dne si uvědomí, že jí není hoden, a začne se od ní vzdalovat. Aiku to překvapí, mylně se domnívá, že ji nemá rád, a začne ji to k němu přitahovat. To je začátek příběhu točícího se kolem dvou lidí, kteří prostě nedokážou vyjádřit své city a oba si myslí, že jejich láska je neopětovaná.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime by se dal nazvat takovou klasickou romantickou komedií. Z počátku to vypadalo, že zde budou i prvky fantazie, ale to byl jen dojem. Vizuální efekt, který tak navnadil, ale spíše diváka poté čeká zklamání. Děj vypadá zajímavě, i ten pilot by zajímavý. Ale jestli všech 12 dílů bude v podobném duchu jako pilot, tak je toto anime spíše určené na dny, kdy není venku ani doma co dělat a člověk nechce vidět nic náročného. Takový průměr, tak uvidíme, zda to bude horší, stejné či lepší.

  • začátek
  • průměr, co neurazí ani nenadchne
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Ako takú oddychovku, keď naozaj nebude do čoho vrtnúť si to ukladám do svojho zoznamu. :)
před 43 týdny
Další články k tématu