3. 3. 2023

Novinka pod lupou: Triada (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Triada (Triptych)
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 22. 2. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut

O čem to je?

Houževnatá vyšetřovatelka zjistí, že pochází z trojčat, a rozhodne se proto odhalit tajemství vlastní minulosti. Při pátrání jí ale hrozí velké nebezpečí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Taková mexická verze Orphan Black. Možná bez klonování, těžko říct. První díl nám toho zatím mnoho neprozradil, tak uvidíme, jak se příběh bude odvíjet dál.

Každopádně chválím výběr hlavní představitelky, která vypadá dobře a hraje velmi solidně, zvládá dobře ztvárnit různé typy hrdinek. Příběh zatím úplně hodnotit nejde, protože byla nastíněna pouze záhada s identickými tvářemi, ale netušíme, jakou to má souvislost a co se bude dít dál. Pilot mě ale nalákal, určitě další díly vyzkouším.

  • sympatická představitelka
  • záhadný příběh
  • po prvním díle nejde nic odvodit
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu