13. 1. 2023

Novinka pod lupou: Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi (The Ice Guy and His Cool Female Colleague)
Žánr anime, komedie, fantasy
Stanice Tokyo MX
Premiéra 4. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Himuro je úředník, který patří k rase nadpřirozených bytostí s podivnými schopnostmi, je žijícím potomkem Sněžné ženy z japonského folklóru. Když v něm vzplanou city, skončí to tím, že způsobí vánice nebo začne stavět sněhuláky a iglú. Ale kdykoli je v blízkosti své výstřední, ale laskavé kolegyně Fuyutsuki-san, úplně ztuhne! I tak je Himuro navzdory svým ledovým schopnostem vřelý a laskavý člověk. Má rád květiny a kočky, ale bohužel se k nim nemůže příliš přiblížit. Díky jeho sněhovým záchvatům jsou Himurovy pocity zřejmé všem kromě Fuyutsuki. Himuro, poháněný jejím nesmírným zbožňováním a touhou, je však připraven udělat vše, co je potřeba, aby si získal její srdce…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento pilot tohoto anime si mě hned získal. Děj zatím není jasný, ani kam se přesně toto anime bude ubývat. Prvky fantasy tu rozhodně jsou. A hlavně tu půjde o romantiku a věřím, že i ona komedie se více rozjede. Ale je to jedno z mála anime, kde jsem měla úsměv na rtech po celou dobu sledování.

Postavy jsou sympatické a díky romantickému nádechu i roztomilé. Jsem dost zvědavá, kam se toto anime bude ubírat, protože závěr skončil dosti zajímavě. Takže fanouška podle mě naláká na další sledování. I když jisté pochyby mám, že toto anime nebude zcela pro všechny. Ono totiž, na jednu stranu se to zdá jako kravina. Přesto si mě získala a těším se na další díl a jak to bude pokračovat.

  • romantika
  • rychle díl uteče
  • po celý díl jsem měla na rtech úsměv
  • fantasy
  • závěr
  • zatím to nemá děj
  • ne každého zaujme
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Ďalšie anime, ktoré si môžem veselo pridať na svoj zoznam, pretože nepatrím do skupiny ľudí, ktorých by...
před 69 týdny
Janey T

Janey T

Toto anime je jedno z mála, kde mě bavil pilot od začátku do konce a rozhodně se těším až uvidím...
před 69 týdny
Další články k tématu