20. 8. 2023

Novinka pod lupou: Cangaço Novo (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Cangaço Novo
Žánr drama, akční, krimi
Stanice Prime Video (Brazílie)
Premiéra 18. 8. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut

O čem to je?

Bankovní úředník Ubaldo potřebuje peníze na péči pro svého adoptivního otce, když znenadání obdrží zprávu o dědictví. Ubaldo si své dětství nepamatuje, takže je to pro něj překvapením. Vydává se do Cratará v severozápadních pouštích, kde pozná své sestry Dinoru a Dilvaniu a zjistí, že jeho biologický otec byl legendárním vůdcem banditů. Ubaldo se nyní vydává v jeho šlépějích…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už jsem se nesčetněkrát přesvědčila o tom, že každý seriál si najde svoje publikum. Čím víc toho ale v rámci NPL sleduju, tím více novinky třídím. Tahle u mě další šanci nedostane. Pilot mi nepřišel ničím výjimečný ani zajímavý a nenavnadil na další epizody.

Nejvíc mi lezla na nervy sestra hlavního hrdiny. Hraje si na největší drsňačku na celé zeměkouli, ale ve výsledku těžce skutek utek. Drží mu pistoli u hlavy dvacet let, až se z toho hrdina nakonec vymluví. Klasika. Prostě spousta drsných keců, ale žádnou akci od ní nečekejte.

Jinak ale závěrečná třetina epizody zrychlila tempo, začalo se tam něco dít… Ale jak říkám, pořád je to zoufale málo na to, abych se seriálem pokračovala.

  • závěrečné minuty přinesli rychlou akci
  • sestra hrdiny
  • pilot ve mně nevyvolal žádné emoce
  • nemám touhu ve sledování pokračovat
  • nedokázala jsem se ponořit do příběhu
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu