19. 3. 2023

Novinka pod lupou: Plan B (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Plan B
Žánr drama, sci-fi, minisérie
Stanice CBC (Kanada)
Premiéra 27. 2. 2023
Vysílání pondělí
Délka pilotu 44 minut

Kdo?

Tvůrci Jean-François Asselin, Jacques Drolet
Hrají Patrick J. Adams, Karine Vanasse, François Arnaud, Joshua Close, Troian Bellisario

O čem to je?

Strhující a intimní psychologické drama o panovačném muži, který se zoufale a neúnavně snaží zachránit svůj vztah – a tím i celý svůj svět. Vrací se proto v čase a snaží se změnit tak běh událostí a výsledek svého neúspěšného manželství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na seriál jsem byla zvědavá, ale pilot mě docela zklamal. Tím nechci říct, že byl nějak extra špatný. Ale asi jsem měla přehnaná očekávání, která se bohužel nenaplnila.

Celý pilotní díl se nesl v takové průměrné, nezáživné rovině. Hlavní hrdina je zahleděný sám do sebe a nebere ohled na přítelkyni, které už to leze krkem a rozhodne se ho opustit. To mu rozsvítí žárovičku v hlavě, ale je pozdě. Naštěstí tu máme cestování časem, které ho může zachránit, aby předešel svým nerozvážnostem a chybám.

Nic ale není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Protože se ukazuje, že chlapi stále nemají kapacitu dělat více věcí najednou, takže i když se hrdina soustředí na ženu, všechno ostatní (hlavně práce) se mu sype pod rukama. Zní to zajímavě, ale jak říkám, zpracování se mi zdálo takové nezáživné. Možná se to změní s přibývajícími epizodami, až se víc ponořím do příběhu, ale zatím jsou z mé strany reakce spíše vlažné.

  • zajímavý nápad
  • cestování časem je vždy plus
  • rychle na to zapomenete
  • chybí jiskra
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu