18. 4. 2023

Novinka pod lupou: Skip to Loafer (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Skip to Loafer (Skip and Loafer)
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 4. 4. 2023
Vysílání
Délka pilotu 25 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Vynikající studentka Iwakura Mitsumi vždy snila o tom, že opustí své malé město, půjde na prestižní univerzitu a prosadí se ve světě. Ale je tak zaměřená na dosažení svých cílů, že není připravena na velmi odlišný (a ohromující) městský život, který ji čeká na střední škole v Tokiu. Naštěstí se rychle spřátelí se Shimou Sousukem, pohledným spolužákem, což jí může pomoci. Dokáže se tato naivní venkovská dívka prosadit v Tokiu?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto 12-ti dílného anime mile překvapil. Myslela jsem si, že to bude nudné, ale omyl. Komické situace, které v pilotu byly, pobavily, takže se splnil účel. Pokud ostatní díly budou jako pilot, tak toto anime má velkou naději.

V pilotu se spíše seznamuje s postavami, a jejich další životní etapa se bude vyvíjet na střední škole. Určitě postavy jsou zde naivní. Hlavně hlavní hrdinka i hrdina. Ale nevadí. Ona ta komedie to vlastně vše zachraňuje. Toto anime je určitě spíše pro dny, kdy není příznivé počasí venku a divák chce vidět něco nenáročného, co pobaví. A toto anime je přímo k tomuto účelu. I divák, co zrovna nemá dobrou náladu, je toto anime ideální. Pobaví a zlepší náladu.

  • komedie
  • hlavní hrdinka i hrdina
  • ceremoniál
  • závěr
  • krátká stopáž
  • naivita postav
90 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu