29. 3. 2023

Novinka pod lupou: Hasta el cielo: La serie (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hasta el cielo: La serie (Až do nebes: Seriál)
Žánr akční, krimi, thriller
Stanice Netflix (Španělsko)
Premiéra 17. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 42 minut

O čem to je?

Sole se rozhodne převzít nelegální byznys po mrtvém manželovi, aby se co nejlíp postarala o syna. Znamená to ale, že půjde proti vlastnímu otci.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ze všech sedmi seriálů, které jsem tento týden v rámci NPL sledovala, je tohle ten, který mi v hlavě vůbec nezůstal a nemám nejmenší chuť ve sledování pokračovat. Nejsem si jistá, jestli seriálu nepředcházel nějaký film (když se seriál jmenuje „seriál“), takže je asi primárně určený pro ty, kteří film viděli a líbil se jim.

Pro ostatní? No nevím. Máme tu řadu postav, které spolu ale tak úplně neladí. Nikdo mi nepřišel extra sympatický a nemám důvod, abych jejich osudy sledovala dál. Nepomohlo mi ani prostředí, které mě ničím neupoutalo. Ve všech ohledech tohle byl pilot, který se mi ihned vypařil z paměti.

  • dalo se na to dívat
  • ničím neupoutá
  • nemám chuť sledovat dál
  • jedním okem tam, druhým ven
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu