20. 1. 2023

Novinka pod lupou: Gina Yei (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gina Yei (@Gina Yei: #zcelehosrdce­ajestevic)
Žánr komedie, drama
Stanice Disney+ (Puerto Rico)
Premiéra 11. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut

O čem to je?

Gina umí projevit nadšení v pozitivních situacích nebo když je šťastná. Díky textařskému talentu vyhrála stipendium na prestižní Karibské hudební akademii (KHA) v Portoriku. Je to nejlepší škola na světě, kde se dá studovat latinskoamerická hudba, a také se zde zrodil úspěšný žánr reggaeton. Gina je optimistická, energická a kreativní holka, která miluje psaní. Ze všeho nejvíc sní o dráze textařky skvělých umělců a o tom, že přede všemi bude moct vyjádřit své pocity a nápady. Seznámit se chce hlavně s mladou hvězdou pouliční hudby a synem ředitele a majitele školy Jaydenem. Na sítích sdílí své texty a její účet @ginayei sledují stovky dětí a mladých. Ti poslouchají její písničky, jejichž základ tvoří reggaeton, který ale Gina ozvláštňuje o trap, latinskoamerický pop, a dokonce skládá i balady. Gina pozná milého a okouzlujícího Manua, který se také chce proslavit. Společně prožijí milostný příběh plný veršů, slov a hudby s karibským nádechem. Místo v síni slávy už na ně čeká!

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jako bych se v čase vrátila a sledovala hudební videoklip z konce 90. let. Všichni tady jsou usměvaví, v krásném letním prostředí, zpívá se, tančí se jednoduché pohyby, které zvládnou i diváci před obrazovkami… prostě pohodička.

Je to asi spíše seriál pro mladší publikum okolo 13–15 let, ale i já jsem se bavila dobře. Jasně, mladičké postavy mají úplně jiné problémy než já, ale tak nepotřebuju si u všech seriálů najít někoho, u koho se inspirovat, že jo. Jako nenáročná oddychovka to za mě funguje solidně.

  • rytmická hudba
  • jako vystřižené z popového videoklipu
  • ideální pohodovka pro mladé publikum
  • všichni jsou až přehnaně vysmátí
  • nečekejte žádnou hloubku
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu