23. 2. 2023

Novinka pod lupou: Animal Control (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Animal Control
Žánr komedie
Stanice Fox
Premiéra 16. 2. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 22 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Ravi Patel, Joel McHale

O čem to je?

Komedie sleduje skupinku pracovníků centra Animal Control, kteří se musí vypořádat se svými komplikovanými životy. Problémy jim ale nedělají zvířata, ale lidé, protože u zvířat vždy víte, co od nich můžete očekávat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ale jo, nebylo to tak špatné. Paradoxně mi nejméně sedl nabručený hlavní hrdina. Zbytek týmu byl fajn, dobře se na ně koukalo a bavili mě. Samozřejmě v porovnání s Not Dead Yet na mě tato novinka nezanechala až tak pozitivní dojem, spíše bych ji zařadila do kategorie nenáročných oddechovek, na které po odsledování docela rychle zapomenu.

V podstatě nemám, co víc dodat. Tady to za mě stojí na vedlejších postavách, které se povedly. Vtipy točící se okolo zvířat jsou příjemné, nepřesahují hranu nevkusu a nesnaží se diváka rozesmát za každou cenu, což vůbec není na škodu. Pořád mám v hlavě takové ty horory typu Lopez vs. Lopez a podobné věci, kterými jsou komerční stanice proslavené, takže kdykoliv se na scéně objeví něco pohodovějšího, vítám to všemi deseti.

  • vedlejší postavy
  • zaměřeno na práci se zvířaty
  • hlavní hrdina je zbytečně velký asociál a bručoun
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Tak jsem si pustila první díl a až na naprosto nechutnou písničku o vylučování (nesnáším debaty na téma...
před 63 týdny
Další články k tématu