13. 12. 2023

Novinka pod lupou: Welcome to Samdalri (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Welcome to Samdalri (Návrat Samdal-ri)
Žánr drama, romantický
Stanice JTBC / Netflix
Premiéra 2. 11. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 70 minut

O čem to je?

Úspěšná fotografka upadne v nemilost, a vrátí se proto do rodného města. Tam narazí na blízkého kamaráda z dětství a po letech to spolu možná zase dají dohromady.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už jsem se začínala bát, že budu muset začít sledovat kompletní moderní korejskou produkci, protože posledních pár novinek, které se mi pod lupu dostaly, mě dost zaujaly. Naštěstí se ukazuje, že šlo jen o náhodu a neplatí, že by mě všechny dokázali tak nadchnout a zaujmout.

Příkladem je tohle drama, které za mě dost vyšumělo a šlo jedním uchem tam a druhým ven. Asi do třetiny dílu mi trvalo zjistit, kdo jsou vlastně hlavní postavy. Pak jsem se ujistila o tom, že ani ona, ani on nejsou moc sympatičtí. Zatím se ani v dospělosti nesetkali, takže nevím, jestli mají nebo nemají chemii, ale tipla bych, že v mých očích to mezi nimi moc jiskřit nebude.

I ten příběh za mě byl docela nuda, rozhodně nic, co bych měla chuť sledovat dál. Tím neříkám, že to byl nějaký velký odpad, korejské seriály si sice jedou většinou podle zaběhnutého scénáře, ale udržují si jistou laťku. Takže dívat se na to dalo, ale seriál mi nenabídl nic, kvůli čemu bych měla po pilotu pokračovat.

  • bez problémů se na to dalo koukat
  • romantické drama mou dušičku vždy potěší
  • postavy nezaujaly
  • příběh taky nic extra
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu