15. 1. 2023

Novinka pod lupou: Oniichan wa Oshimai! (AT-X)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Oniichan wa Oshimai!
Žánr anime, komedie
Stanice AT-X
Premiéra 5. 1. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Mahiro Oyama byl jen normální chlapík milující erotické hry…dokud se jednoho rána neprobudil jako žena! Ukázalo se, že jeho malá sestra, šílená vědkyně Mihari, na něm vyzkoušela jeden ze svých nových experimentů – s katastrofálním výsledkem, pokud šlo o Mahiro! Mihari ho chce studovat, zatímco on(a) se musí naučit žít jako středoškolačka a hledat si nové přátele…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Z tohoto pilotu a celkově z anime jsem měla obavy, že to nebude chytlavé. Taková kravina, na kterou se nedá koukat. Jsem ráda, že pilot mile překvapil. Má to určitě potencionál, a i místy se u toho dá zasmát. Zatím se zde objevili sourozenci, kde mladší sestra udělala na starším bratrovi experiment, bez jeho svolení a teď je z něho dívka.

Uvidíme, kam ten děj bude směřovat, jak se to bude vyvíjet. Jestli plán mladší sestry, změnit staršího bratra, takže z něho udělala holku, vyjde či nikoliv. Přesto, i když díl tekl poměrně rychle, mi myšlenky utíkaly jinam. Takže jisté nudné části tu jsou. U pilotu by se možná hodila kratší stopáž. Protože pilot může i kde koho odradit od sledování dalších dílů.

  • komedie
  • scéna v koupelně
  • výběr první podprsenky
  • chvilkami nudné, myšlenky utíkají jiným směrem
  • stopáž, lepší by bylo o něco kratší
60 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Ten námet znie dosť šialene podľa toho, čo čítam. :D Ale v anime to je väčšinou dobré znamenie, takže...
před 69 týdny
Janey T

Janey T

Měla jsem obavy z tohoto anime, ale mile překvapena jsem, takže jsem zvědavá na další díly. I ten...
před 69 týdny
Další články k tématu