24. 10. 2023

Novinka pod lupou: Kaala Paani (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kaala Paani (Temná voda)
Žánr drama, thriller
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 18. 10. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 70 minut

O čem to je?

Obyvatelé Andamanských a Nikobarských ostrovů zoufale hledají lék na záhadnou smrtelnou nemoc a přitom musí bojovat o holý život.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ne že bych měla velká očekávání, to nemůžu říct u žádné indické novinky. Ale byla jsem zvědavá, jak si seriál poradí s temnějším tématem. Výsledek mě opět jen utvrdil v tom, že produkce této země absolutně není pro mě.

Jediné, co mě zde upoutalo, bylo samotné téma nebezpečné vody. Všechno ostatní šlo mimo mě. Postavy mi přišly úplně nemastné neslané, nezaujal mě nikdo. Příběh byl roztažený do 70 minut, i když by se dalo stejné množství děje odvyprávět za poloviční čas. Seriál si dával načas představováním mnoha postav, které ale – minimálně prozatím – nehrály žádnou důležitou roli. Pilot mě na další sledování nenalákal.

  • zápletka o smrtelně nebezpečné vodě
  • herci, postavy
  • natažená stopáž
  • slabá atmosféra
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu