10. 4. 2023

Novinka pod lupou: Ride (Hallmark)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ride
Žánr drama
Stanice Hallmark
Premiéra 26. 3. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 43 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Seriál sleduje osudy Murrayových, kteří se snaží udržet svůj milovaný ranč nad vodou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Při sledování jsem se úplně vrátila do toho období začátku nového tisíciletí, tento seriál jako by z té doby vypadl. Hudba, country, oblečení, líčení, chování a typy postav.. prostě takové venkovské rodinné drama plné zvířat, přírody a romantiky.

V pilotu se objevuje jedno klišé za druhým, ale to vůbec nevadí. Seriál má předem pevně stanovené publikum, na které cílí, a ti, které podobné seriály baví, se budou bavit i zde. Ale pokud už jste pár podobných kousků viděli, asi se zde nedočkáte žádného velkého překvapení, protože každý „zvrat“ je vidět na míle daleko.

Ve sledování dál pokračovat nebudu, období, kdy mě bavili koně a rančeři už je dávno pryč. Myslím, že seriál se nejvíc bude líbit divačkám a divákům kolem 15 let.

  • milá, nenáročná oddychovka
  • ani nevíte jak a je konec
  • určené pro konkrétní publikum bez možnosti přesahu
  • žádné překvapení, vše hodně předvídatelné
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu