14. 11. 2023

Novinka pod lupou: Tales of the TARDIS (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tales of the TARDIS
Žánr minisérie, sci-fi, dobrodružný
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 1. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 90 minut

O čem to je?

Pořad ze světa seriálu Doctor Who přibližující novým divákům původní seriál. Doctoři a jejich společníci z průběhů let se setkávají, aby si připomněli své toulky prostorem a časem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Když jsem slyšel první zprávy o tomhle počinu, docela jsem se i těšil.
Samozřejmě jsem věděl, že se bude jednat spíše o rekapitulaci epizod z původního seriálu, ale doufal jsem, že návraty herců budou buď delší nebo budou prolínat děj sestříhaného omnibusového příběhu.
Zde se vzpomínalo na EarthShock, což je pro pozdější epizody velmi důležitý příběh. Je pravda, že se ale objeví až cca ve 20. sérii původního seriálu, což milovník pouze nového seriálu, nebo fanoušek s málo časem neocení.
Právě kvůli tomuto vznikl tento pořad, který nějaký důležitý nebo oblíbený příběh sestříhá o zdlouhavé scény a Doctorem nepolíbený divák si může přijít na své a třeba se na základě tohoto pořadu rozhodne zhlédnout celý seriál.
Pro zběhlé fanoušky však nemá pořad, krom několika minut reunionu herců, co nabídnout.

  • setkání herců po letech
  • pro seznámení se seriálem
  • není pro zběhlé fanoušky seriál
  • krátký návrat herců
60 %
Mé hodnocení
Dom_Domec
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu