9. 9. 2023

Novinka pod lupou: One Night (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název One Night
Žánr drama
Stanice Paramount+ (Austárlie)
Premiéra 1. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 49 minut

O čem to je?

Tři kamarádky musí znovu prožít vzpomínky na jednu traumatickou noc před 20 lety, která téměř zničila jejich přátelství, když se jedna z nich rozhodne o oné noci napsat knihu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot byl jeden dlouhý úvod. Na jednu stranu by mě zajímalo, co konkrétně se tehdy před lety stalo, ale je to opravdu dost pomalé a nejsem si jistá, jestli příběh má potenciál se vůbec rozjet. Podle mě by tomu stačily dva díly, aby se to celé uzavřelo, nevím, co tam chtějí řešit v rámci šesti epizod.

Chování hrdinek je hodně zvláštní. Všechny mají i po letech PTSD, což by se dalo pochopit. Co nechápu, proč se jedna vracela a druhá napsala knihu, jen aby ji odmítla vydat. Jako nebylo to špatné, ale čekala jsem něco intenzivnějšího a poutavějšího. Ale je fakt, že málokterý australský seriál mi nabídne, co hledám. Řekla bych, že tento dobře spadá do běžné australské produkce, pokud už máte nějaká dramata z této země nakoukaná, tak asi víte, do čeho v tomto případě jdete.

  • sympatické obsazení
  • serializovaná záhada
  • zdlouhavý úvod
  • nechápu chování hrdinek
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu