5. 12. 2023

Novinka pod lupou: The Village (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Village
Žánr horor, thriller
Stanice Prime Video (Indie)
Premiéra 24. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 38 minut

O čem to je?

Uvízlý obyvatel města a jeho tři nepravděpodobní společníci, kteří se odvážně vydávají do strašidelné vesnice, aby během jediné noci zachránili svou ztracenou rodinu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ještě než se dostanu k samotnému příběhu, musím říct, že minimálně první díl má naprosto hroznou kvalitu zvuku. Jako by tam byla nějaká mega ozvěna, zní to naprosto amatérsky a hrozně špatně se to poslouchá.

Herecká složka je snad ještě horší. Tak amatérskou přetvářku, že někdo hraje opilého, jsem dlouho neviděla. Týpek hraje stylem, že má zavřené oči a jakože pije vodu, ale zapomněl jí sundat víčko. Ne protože je opilý, ale protože mu asi režisér řekl, že má jakože dělat, že pije, ale šetřit vodu, aby se při opakovaných záběrech nemusela dolévat.

Celé to působí hrozně chaoticky, v podstatě každá scéna se odehrává úplně v jiném prostředí a s jinými postavami, absolutně to spolu nijak nesouvisí. V jednu chvíli nějací zabijáčtí domorodci brutálně vraždí lidi v autobuse, v další si objednává nějaký zbohatlík vzorky, v další je v nějakém baru ožralý týpek, který jde objednat jídlo a pití pro partu, v další je rodinka v autě na cestě, kde se stala nehoda… A tak to jsme teprve (nebo už?) v půlce dílu.

Ani druhá půlka nebyla o nic lepší ani zábavnější. Se seriálem po pilotu končím.

  • nějaké hororové okamžiky tam jsou
  • postavy
  • nesouvislý příběh
  • úroveň herectví je na bodu mrazu
  • zvuk
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu