24. 1. 2023

Novinka pod lupou: Super Junior: The Last Man Standing (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Super Junior: The Last Man Standing (Super Junior: Poslední muž zůstává)
Žánr hudební, dokument
Stanice Disney+ (Jižní Korea)
Premiéra 18. 1. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 51 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

6. listopadu 2005 netradičně početná chlapecká skupina SUPER JUNIOR 5 debutovala na hudební scéně. Nejprve se prosadili v Asii a později i na světové scéně. Dokument představuje zákulisní pohled na skupinu SUPER JUNIOR a její členy a nabízí čerstvý pohled na hudební žánr K-pop.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento dokument mi nemohl neuniknout. K-POP poslouchám o nějaký ten rok později než anime, ale díky této skupině Super Junior, jsem vlastně na K-POP přišla. Když jsem prvně slyšela písničku a viděla videoklip Sorry, Sorry od Supe Junior, už jsem jela všechny jejich písničky.

V pilotu se vlastně dozvídáme, že to vlastně neměla být ani skupina. Že to měl být projekt, který se stal tak slavným, že z projektu vznikla dvanáctičlenná skupina. O rok později třináctičlenná. Zjistí se, jaké krušné začátky měli, co i o tom všem mysleli, a přesto se nevzdali svých snů. I dojemné vzpomínky zde jsou. Jako když vyhráli první cenu, nebo autonehody členů, kdy i šlo o život.

Sice je to jenom dokument, ale aspoň díky tomu ostatní, kdo se bude chtít podívat, zjistí, že stát se idolem není lehká dráha a ani není lehké se zde udržet. Musí se tvrdě pracovat, nic zanedbávat. Mít silnou vůli, píli i trpělivost. Fanoušci K-POPU se určitě rádi podívají, a třeba i někomu pomůže si poslechnout i více skupin, zpěváků či zpěvaček z korejské tvorby.

  • dokument o začátcích skupiny Super Junior
  • vznik podskupin
  • veselé i dojemné vzpomínky
  • i když už to není kompletní 13-ti členná skupina, tak je skvělé, že jsou stále aktivní, i když už jich je jenom 9
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Síce nie som fanúšikom K-POP-u, avšak toto som si dala do uložených, pretože verím tomu, že by to mohlo byť...
před 67 týdny
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Ty kráso, fakt jsem do rozkliknutí nepočítala s tím, že je to fakt o nich :)! (ale samozřejmě jsem...
před 67 týdny
Další články k tématu