13. 12. 2023

Novinka pod lupou: Pax Massilia (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pax Massilia (Mír v Marseille)
Žánr akční, krimi, drama
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 6. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 52 minut

O čem to je?

Skupina policistů pátrá po nebezpečném kriminálníkovi, aby se z Marseille nestala krvavá lázeň.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jsou seriály, které vás zaujmou pozitivně. Jsou seriály, které ve vás zanechají hodně negativní dojem, ale i díky němu při přečtení názvu přesně víte, o co jde, a hned si vzpomenete na to, jakou nevolnost to ve vás vyvolalo. No a pak jsou tu seriály, na které kouknete a po vypnutí absolutně netušíte, o co tam vlastně šlo.

Můžete hádat, do které kategorie patří tato novinka. Jasně, je to individuální, pro někoho může jít o ten nejpeckovější seriál v historii všech seriálů. Já ale po pár dnech už vůbec netuším, co se tam řešilo. Sledování bylo v pohodě, ale první díl mi nenabídl nic, kvůli čemu bych si ho měla pamatovat nebo chtěla vidět další díly.

Je to taková ta ideální podkresovka nebo výplň času, když se nepotřebujete úplně stoprocentně soustředit, ale zase nechcete dělat jinou aktivitu v tichosti. Neurazí, nenadchne, prostě vám bude hrát na televizi a plynule utíkat, takže během dne stihnete celou sérii od začátku do konce. Jen se pak nesnažte vzpomínat, co se tam vlastně dělo.

  • příjemně utíká
  • hodí se jako podkresovka
  • postavy ani příběh nezaujmou tak, abych po pár dnech věděla, o co vlastně šlo
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu