13. 4. 2023

Novinka pod lupou: The Good Mothers (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Good Mothers (Good Mothers)
Žánr drama, minisérie, krimi
Stanice Disney+ (Itálie)
Premiéra 5. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 58 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Simona Distefano, Alessandra Roca

O čem to je?

Šestidílný seriál vypráví skutečný příběh o třech odvážných ženách uvnitř notoricky známe kalábrijské mafiánské skupiny Ndangheta, které se odhodlaly a spolupracovaly s novou žalobkyní Alessandrou Cerreti, aby zničily toto zločinecké impérium. Podle knihy Alexe Perryho.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jak někde čtu zločinecké impérium, podsvětí nebo gangy, tak mě orosí, protože tohle téma patří k mým nejméně oblíbeným. Ale tato novinka nevypadala tak špatně. Máme tu záhadné postavy, tajemný příběh, u kterého mě zajímá, jak se bude vyvíjet. Ani tak mě má zvědavost nedonutí koukat dá, ale jak říkám, je to prostě tématem, které obecně nemusím, nevypovídá to nic o kvalitách samotného seriálu.

Zase jednou jsem ráda, že mám možnost žít svůj obyčejný, nudný a bezstarostný život a nemusím řešit žádné podobné problémy, které jistě dokážou hodně solidně zamíchat s psychikou. Lidi moc nechtějí přemýšlet o tom, co se děje za hranicí jejich bubliny, ale sem tam přijde facka do tváře třeba i skrze seriál, kdy si uvědomíte, že i přes všechny nářky a stížnosti si i tak žijete královsky. A to tady není ani žádná chudoba nebo něco podobného, jen krimi rodinka, která je schopná unášet lidi, kteří se jim nehodí… bez ohledu na to, jak to ovlivní blízké těchto lidí.

  • podle skutečnosti
  • poutavé zpracování
  • při sledování jste rádi za svůj obyčejný život
  • není to prostě můj typ seriálu
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu