29. 1. 2023

Novinka pod lupou: Contra las cuerdas (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Contra las cuerdas (Černá nevěsta)
Žánr komedie, drama
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 25. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Po propuštění z vězení si Ángela chce znovu získat respekt vlastní dcery. Ta naprosto zbožňuje zápasy ve stylu lucha libre, a máma proto v přestrojení vyrazí do ringu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Asi to není vhodné označení, ale tento pilot na mě působil hodně dětinsky. Téma je sice vážné, ale přišlo mi, že bylo pojaté hodně amatérsky, což ho docela znehodnocuje. Možná je to ale dáno zemí původu, Mexiko má přece jen jinou kulturu a tradice a to, co pro mě působí spíše úsměvně a dětinsky, má u nich pevné koření a berou to hodně vážně.

Ze začátku jsem byla zvědavá, kam se příběh bude vyvíjet. Jak se ale začal řešit komplikovaný vztah matky, dcery a náhradní matky, začala jsem se nudit. Průměrné herecké výkony tomu také moc nepomohly, hlavně ta malá holka je hrozně afektovaná a jde na ní hodně vidět, že se co nejvíc snaží hrát. Celé to působí jako takové lehce přehnané drama, které si koketuje s atmosférou soap oper. Další díly vynechám.

  • nadějný začátek
  • nápadité kostýmy
  • průměrné herecké výkony
  • působí moc dětinsky, chybí vážnost a důstojnost
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu