8. 4. 2023

Novinka pod lupou: Wellmania (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Wellmania
Žánr komedie, drama
Stanice Netflix (Austrálie)
Premiéra 29. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Celeste Barber

O čem to je?

Když bouřlivou Liv postihne vážná zdravotní krize, je nucena přehodnotit svůj postoj „žít rychle a zemřít mladý“. Vrhne se po hlavě na cestu za zdravím a ve snaze rychle se uzdravit a získat zpět svůj starý život vyzkouší vše od neškodných až po bizarní metody.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na seriál jsem byla zvědavá, ale první díl mě teda docela zklamal. Kromě posledních pár minut to byla docela nuda, čekala jsem něco lepšího. Ale je možné, že se příběh teprve rozjede v dalších dílech, až se hrdinka začne věnovat zdravému životnímu stylu, což bude naprostý kontrast s tím, co bylo ukázáno v pilotu.

Hlavní představitelka je hodně nesympatická. Na druhou stranu si říkám, že mi připomíná Rachel Bloom, o které jsem to samé říkala v NPL ke Crazy Ex, a po letech jsem si při maratonu seriál naprosto zamilovala. Takže co já vím, třeba sledování dalších dílů můj názor a pocit otočí. Zatím ale zklamání, čekala jsem, že se budu bavit víc.

  • potenciál do dalších dílů
  • nesympatická hrdinka a její povýšenost
  • bez vtipu
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
DenaaS

DenaaS

ja osobne sledujem Celeste Barber a jej vtipne videa na fcb dokaze si zo seba skvele urobit srandu. trosku...
před 57 týdny
Další články k tématu