18. 1. 2023

Novinka pod lupou: Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi♀ (Reborn to Master the Blade: From Hero-King to Extraordinary Squire)
Žánr anime, akční, fantasy
Stanice TV Tokyo
Premiéra 10. 1. 2023
Vysílání úterý
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Hrdina-král Inglis, božský rytíř a mistr všech oblastí, shlíží ze své smrtelné postele na říši, kterou vybudoval svou mocnou rukou. Poté, co zasvětil svůj život státnictví a blahu svých poddaných, jeho jediným nesplněným přáním je žít znovu, tentokrát pro sebe, a to život válečníka, kterému se věnoval před svým nástupem k moci. Jeho patronka Alistia vyslyší jeho prosbu, usměje se na něj a pošle jeho duši do daleké budoucnosti. Inglis Eucus se nyní znovuzrodila jako žena (možná díky žertovným rozmarům bohyně), je nyní dcerou z menší šlechtické rodiny, a snaží se žít život v daleké budoucnosti…

Trailer

A jaký je náš ortel?

U tohoto anime, jsem měla po přečtení anotace jisté pochyby, zda nepůjde o nějakou kravinu. Jsem ráda, že jsem se pletla a pilot mě mile překvapil. Ono totiž, když umírající král si u bohyně může něco přát, tak si přeje být znovu zrozen. I když se mu přání splní, tak už není v mužské podobě, ale v dívčí. Narodil se jako dívka Chris.

Je zde komedie, fantasy, ale i jistá akce. Anime má určitě potencionál a navnadí fanoušky tohoto žánru. Anime naláká na další sledování, i když pilot je takový pomalejší začátek, tak to rozhodně vypadá zajímavě. Místy vykouzlí úsměv na rtech a závěr určitě upoutá pozornost.

  • reinkarnace umírajícího krále do dívčího těla dítěte
  • kdy Chris porazila démona v podobě draka
  • závěr
  • místy vykouzlí úsměv na rtech
60 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Sonya

Sonya

Á, mám tu opäť nejaké ďalšie anime do zoznamu. :) Smiala som sa už len na tom, že sa reinkarnoval do...
před 68 týdny
Janey T

Janey T

Dnes jsem viděla druhý díl a je to dost dobrý. :)
před 68 týdny
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Co jsem viděl nové anime z této sezóny, tak tohle patří k těm nejlepším 😻
před 68 týdny
Další články k tématu