26. 1. 2023

Novinka pod lupou: Shanty Town (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Shanty Town (Chudinská čtvrť)
Žánr drama, akční
Stanice Netflix (Nigérie)
Premiéra 20. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut

O čem to je?

Skupina prostitutek se pokusí o útěk ze spárů mocného zločince. Cestu na svobodu jim ale silně zkomplikují zkorumpovaní politici i pokrevní pouta.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pane bože, co tohle zase bylo. Ten konec (a vlastně i začátek a střed) vypadal jako z levného rapperského videoklipu. Samé třesoucí se zadky, přemalované polonahé ženské s hroznými parukami, super cool drsní týpci se zlatými zuby a šperky, které váží víc než oni sami…

To ještě doplňte nulovým příběhem a hereckými výkony, které jdou snad až do mínusu, pokud takové hodnocení existuje. Jasně, od Nigérie nemůžeme očekávat výkon horný Oscarů, ale tohle? To vypadalo, jak by řekli náhodným lidem na ulici, ať jim odříkají text z papíru, a tím to haslo. Přitom úvodní scéna vypadala nadějně, ale jak příběh skočil dopředu, tak to šlo do kytek.

  • krátká stopáž
  • postavy
  • scénář
  • herecké výkony
  • vypadá to jako laciný rapperský videoklip
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_karel_

_karel_

Pobavilo. :-) Po přečtení prvního odstavce mi okamžitě naskočil tenhle článeček: odkaz
před 67 týdny
Další články k tématu