9. 11. 2023

Novinka pod lupou: Black Cake (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Black Cake
Žánr drama, historický, mystery
Stanice Hulu
Premiéra 1. 11. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu minut

Kdo?

Tvůrci Marissa Jo Cerar, Charmaine Wilkerson
Hrají Chipo Chung, Rupert Evans, Mia Isaac, Ashley Thomas

O čem to je?

V šedesátých letech na pobřeží Jamajky zmizela nevěsta Covey, buď se utopila, nebo to zfalšovala, aby unikla stíhání za vraždu manžela. O padesát let později umírá Eleanor Bennett na rakovinu. Její odcizené děti Byron a Benny obdrží flešku s příběhem o tom, jak se Eleanor dostala z Karibiku do Ameriky. Vše je pro ně nové a odporuje tomu, co si o rodinném původu dosud mysleli.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ale jo, pilot docela zaujal. Líbil se mi styl vyprávění, kdy mrtvá žena zanechala svým dětem zpověď o tom, kým skutečně je. Následný flashback do minulosti, který tvořil většinu prvního dílu, pak byl opředený ještě více tajemstvím a napínavou atmosférou, takže mě sledování bavilo a nalákalo na další díly.

Hlavní hrdinka je sympatická. Na první pohled vypadá jako křehká dívenka, ale jak konec prvního dílu naznačil, dokáže si dupnout a možná i něco víc, jen aby si pro sebe vytvořila lepší život. Ostatní postavy mi v hlavě moc neutkvěly, ale ona sama má na to celý seriál utáhnout. Určitě mám v plánu kouknout i na další díly.

  • sympatická hrdinka
  • pěkné prostředí
  • naláká na další sledování
  • ostatní postavy jsou nevýrazné
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu