5. 11. 2023

Novinka pod lupou: Gadis Kretek (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gadis Kretek (Cigaretová holka)
Žánr drama, historický, romantický
Stanice Netflix (Indonésie)
Premiéra 2. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 60 minut

Kdo?

Tvůrci Ratih Kumala
Hrají Dian Sastrowardoyo, Putri Marino, Ario Bayu

O čem to je?

Dvě osamělé duše provoněné lahodným kořením na výrobu těch nejlepších cigaret se v Indonésii 60. let vydají na velkolepou cestu za láskou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po hodně dlouhé době mi Netflix nebo obecně jakákoliv stanice nabídla historický/retro seriál z Asie, u kterého mě pilot zaujal. Líbila se mi dějová linka v minulosti i celé to střídání a prolínání s přítomností.

Moc se mi líbila hlavní hrdinka. Mám ráda tento typ chytrých a vzdělaných lidí, kteří nemají potřebu se povyšovat nad ostatní, ale zároveň si jdou za svými cíli. Navíc jí to s hlavním hrdinou hodně sluší, oba se chovají slušně a inteligentně, radost pohledět. O to víc mě to těší, když vezmu v úvahu, že cigarety nesnáším. Ale tady hrdinka je do toho tak zažraná, až bych si k tomu tabáku taky chtěla čichnout spolu s ní.

Tento týden nebylo mnoho novinek, a už vůbec nebyly pro mě očekávané kousky. O to příjemnější překvapení tohle je, dost možná vyzkouším i další díly.

  • sympatické hlavní duo
  • střídání minulosti a přítomnosti
  • ta smyslnost a procítěnost sálá na mě přes obrazovku
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu