8. 7. 2023

Novinka pod lupou: Selleobeuriti (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Selleobeuriti (Celebrita)
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 30. 6. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 53 minut

O čem to je?

Sláva, peníze a moc. Seo A-ri se přes noc stane hvězdou sociálních sítí, ale v tomhle nablýskaném světě influencerů číhá nebezpečí na každém rohu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Je až neuvěřitelné, kolik lidí se v dnešní době živí vystupováním na sociálních sítích. Tento seriál hezky ukazuje, jak je to všechno falešné a že byste neměli nikdy věřit svým oblíbeným influencerům, kteří se jen přetvařují pro peníze a snaží se vám co nejvíc prodat produkty ze svých spoluprácí.

Zápletka ohledně nevraživosti mezi influencerkami mi přišla hodně úsměvná. Neříkám, že to není realistické, přece jen je i v našich končinách známo, že se všichni přetvařují, jací jsou nejlepší kamarádi, a pak si bodají kudly do zad. Ale ječet po sobě ve stylu „ty ses na mě přisála jako pijavice a všechny followery máš díky mě“, to už je hodně dětinské chování.

Pak se to ještě zvrhne v nějakou vražednou mystery, ovšem to pilot jen v závěru maličko naťukne, takže vlastně vůbec nevíme, o co tam má jít. Je to ale dobře, protože mít celou sérii jen o povrchnosti dané profese by začalo hodně rychle nudit. I tak ale seriál dál sledovat nebudu.

  • seriál z moderní doby
  • vražedná mystery tomu dodává trošku říz
  • dětinské chování influencerek
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu