26. 11. 2023

Novinka pod lupou: Ojitos de huevo (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ojitos de huevo (Nic k vidění)
Žánr komedie, drama
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 17. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut

O čem to je?

Alexis, mladý nevidomý muž, se přestěhuje do Mexico City, aby se osamostatnil od rodičů a s pomocí svého nejlepšího přítele Charlieho, který trpí mozkovou obrnou, se stal stand-up umělcem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Je fajn, že v seriálech dostávají více prostoru i lidé s různým postižením. Když už reprezentace, tak pro všechny. To je ale asi tak všechno. Pokud tohle budu ignorovat, výsledkem je průměrný seriál s minimem vtipu, který se na jednu stranu snaží ukázat, že i slepí nebo tělesně postižení jsou taky obyčejní lidi, ale na druhou stranu na jejich odlišnosti nutně spoléhá a doufá, že právě to diváky přiláká. Dál koukat nebudu, příběh mě nebavil a u vtipů jsem se nesmála.

  • širší reprezentace
  • postavy nezaujaly
  • vtipy mě nepobavily
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu