5. 5. 2023

Novinka pod lupou: Saint X (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Saint X
Žánr psychologický, drama, mystery
Stanice Hulu
Premiéra 26. 4. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu minut

O čem to je?

Psychologické drama je vyprávěno skrze různé časové linky a různé perspektivy. Během idylické dovolené v Karibiku náhle zemře mladá žena. Tato událost vytvoří traumatický řetězec událostí pro její sestru, která se vydává na nebezpečnou cestu ve snaze zjistit pravdu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento týden byl pro mě nabitý očekávanými novinkami a Saint X byla jedna z nich. A musím říct, že pilot velmi potěšil a nalákal na sledování dalších dílů. Mám podobné záhady moc ráda. Chvilku mi trvalo, než jsem se zorientovala, že zde jsou vlastně tři časové roviny, ale postupně do sebe příběh hezky zacvaknul, jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dál.

Moc se mi líbí seriály z podobných dovolenkových resortů. Když jsou navíc opatřené pořádnou záhadou, tak sedím před obrazovkou jako zaháknutá. Tady si pilot skutečně dokázal udržet mou pozornost od začátku do konce a myslím, že se to povede i celému maratonu.

  • střídání časových rovin
  • super záhada
  • ideální pro maraton
  • chvilku trvá, než se zorientujete
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_karel_

_karel_

Já nevím na co čučet dřív, a ty mi sem dáváš takový pecky. :-)
před 53 týdny
Další články k tématu