10. 12. 2023

Novinka pod lupou: The Couple Next Door (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Couple Next Door
Žánr drama, thriller, psychologický
Stanice Channel 4
Premiéra 27. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut

O čem to je?

Když se Evie a Pete přestěhují do luxusní čtvrti, ocitnou se ve světě odhrnutých záclon a brzy se dostaví úzkost. Zanedlouho se oba seznámí s párem ze sousedství, který tvoří dopravní policista Danny a jeho žena, okouzlující instruktorka jógy Becky. Všechno se zkomplikuje, když Danny prožije vášnivou noc s Evie, svou krásnou, ale problémovou sousedkou. Adaptace nizozemského Nieuwe buren.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jo, tohle jsou seriály, které mě baví, a které Británie umí. Uzavřené minisérie, kde je příběh rozdělený tak do čtyř částí, postupně graduje a vyvrcholí uspokojivým finálovým dílem, který konečně vysvětlí, co se to tady děje.

Zaujala mě celá hlavní čtveřice. No, řekněme trojice. Protože když jsem na obrazovce uviděla Wese, tak se mi protočily panenky. Nutno říct, že tady herec zdaleka není tak nesnesitelný jako v How to Get Away with Murder, ale i tak jsem byla ráda, že jsem se ho konečně zbavila, a bum, zase ho mám před sebou. Ale zbylí tři super, bavili mě.

Samotný příběh se mi taky líbil. Zatím se to jen tak lehce rozehrálo, úplně nevíme, co se bude dít dál, ale bylo tady nastíněné nějaké tajemství ohledně těhotenství a potenciální nevěra mezi sousedy. Plus do toho je ještě ten stalker, to vůbec nevím, jak se bude vyvíjet a co tam vůbec dělá, protože mi přijde, že těch zápletek už je tam i tak strašně moc. To je za mě ale jedině dobře, protože se v pilotu pořád něco dělo a díl si udržel mou pozornost od začátku do konce. Tento seriál zamíří do mého watchlistu.

  • sympatické postavy
  • spousta zápletek
  • pořád se něco děje
  • averze vůči Wesovi je silnější než dobrý pocit z hercovy nové postavy :D
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
jesmot

jesmot

Tak na tuto NPL jsem klikal prakticky jenom proto, že v seriálu hraje Alfred Enoch a fakt jsem byl...
před 22 týdny
Další články k tématu