17. 4. 2023

Novinka pod lupou: Tiny Beautiful Things (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tiny Beautiful Things (Krásné maličkosti)
Žánr komedie
Stanice Hulu
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Kathryn Hahn

O čem to je?

Komedie vypráví o ženě, která se neochotně stane Sugar – anonymní, uznávanou radící článkařkou, a to i přesto, že se jí zrovna rozpadá vlastní život. Hrdinka svůj příběh ukazuje v různých časových rovinách, intimně, odvážně, barvitě a s humorem, a dokazuje, že každého lze zachránit, že to jsou právě naše osobní příběhy, které nám hází záchrannou síť.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Seriál je přesně ten typ, jaký jsem očekávala. Takové to černě-komediální drama, které sází na dobré herecké výkony a je určené hlavně kritikům. Takže je vlastně smířené s tím, že masu diváků nezaujme… a je mu to jedno.

Hlavní hrdinka není sympatická, není speciální, prostě mě nebaví a nemám chuť ji sledovat dál. Ale samozřejmě uznávám, že Hahn odvádí výbornou práci a nebudu se divit, až nebude chybět mezi nominovanými na Emmy / Glóby. Ale z příběhového hlediska je to za mě jedna velká nuda. Takový obyčejný život obyčejné ženské, která to ještě nemá v hlavě tak úplně srovnané, i když jí táhne na padesátku. Tohle sledujeme všichni kolem sebe dnes a denně, nemá cenu s tím trávit ještě více času u seriálu.

  • herecký výkon hlavní představitelky
  • příběhově nezáživné
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu