14. 4. 2023

Novinka pod lupou: Tengoku Daimakyou (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tengoku Daimakyou
Žánr anime, mystery, dobrodružný
Stanice Tokyo MX
Premiéra 1. 4. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Ve vnějším světě uplynulo patnáct let od bezprecedentní katastrofy, která zcela zničila moderní civilizaci. Skupina dětí žije v zařízení izolovaném od okolního světa. Jednoho dne, jedna z nich, dívka jménem Tokio, dostane zprávu, která říká: „Chceš jít ven?“ Mimihime, další dívka, která žije ve stejném zařízení, má předtuchu a říká rozrušené Tokio, že přijdou dva lidé zvenčí, aby ji zachránili, z nichž jeden má její stejnou tvář. Jenže ředitel školy jí říká, že svět venku je peklem. Mezitím chlapec jménem Maru, který vypadá stejně jako Tokio, cestuje zničeným Japonskem s dívkou jménem Kiruko a hledají nebe…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Toto anime není špatné, přesto zvláštní. Po pilotu si stále nejsem jistá, kam děj bude směřovat. Protože je to z pohledu chlapce a dívky, co jsou na cestách. Ona mu dělá bodyguarda a přitom hledá dva muže. Oba hledají ráj, protože v tomto vnějším světě žijí i nestvůry, co požírají lidi.

A pak je tu jiná dvojice, kde jeden z nich Tokio, vypadá jako mladší verze Marua. Děj vypadá velice zajímavě. I když si nejsem jistá, zda každý pochopí o čem toto anime vlastně je. Takže kde koho to odradí. Šanci tomuto anime bych dala, protože sice může nastat zklamání, ale i opak, překvapení, že to není špatné anime.

  • závěr
  • ne všichni mohou onen pilot pochopit a tápat o čem toto anime vlastně je
  • myšlenky mi utíkaly k tomu, kdy bude konec, takže pilot utíkal velice pomalu, na tu krátkou stopáž
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Anime vyzerá zaujímavo, takže šancu by som mu u seba dala. :)
před 56 týdny
Další články k tématu